singles party

Singles Party – Πάρτι Eλεύθερων

Μία από τις Εκδηλώσεις - Events που διοργανώνει η PrAdCom είναι τα singles party για ελεύθερους. Εξαιρούνται οι παντρεμένοι και όσοι βρίσκονται σε σχέση. 

Πρόσκληση σε singles party

Οι ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες των singles party δεν δημοσιεύονται πουθενά αλλά γίνεται ενημέρωση μόνο σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν. Για κάθε πάρτι ελεύθερων γίνεται αποστολή πρoσκλήσεων ηλεκτρονικά. Επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους πολλούς τρόπους επικοινωνίας για να ενημερώνεστε και να προσκαλείστε στα singles party. Επίσης επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινίσεις.

Πλεονεκτήματα πάρτι ελεύθερων

Σίγουρα μπορεί κανείς να γνωρίσει άτομα του άλλου φύλλου μέσω Διαδικτύου, από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (social media) και άλλες πλατφόρμες γνωριμιών (dating sites). Γιατί λοιπόν να προτιμήσει τα πάρτι ελεύθερων; Κατ' αρχάς είναι αρκετοί που για διάφορους λόγους δεν επιθυμούν αυτό τον τρόπο γνωριμίας δηλαδή μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες. Εκτός αυτού, το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι αρκετά άβολο και για τους δύο, ειδικά αν δεν έχουν ξανά συναντηθεί. 

Στα singles party, είναι πολλές οι επιλογές  ελεύθερων του άλλου φύλου και όχι μία μόνο όπως συμβαίνει σε ένα ραντεβού. Σε κάθε singles party παρευρίσκεται τουλάχιστον ένας host ή μία hostess που γνωρίζει τους καλεσμένους και μπορεί να κάνει τις συστάσεις, αν ζητηθεί. Ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες στα πάρτι ελεύθερων, άνδρες και γυναίκες, να είναι ανοιχτοί στις γνωριμίες καθώς υπάρχει σχετική ασφάλεια. Θα δείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, περισσότερο από μία φορές δηλαδή και σε επόμενα πάρτι ελεύθερων. 

Υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα και μια σχετική ασφάλεια, κάτι που ενδιαφέρει περισσότερο τις γυναίκες. Αυτό επίσης προκύπτει και από το γεγονός πως είναι ίσος αριθμός ανδρών και γυναικών. Δεν απαιτούμε ονοματεπώνυμο για την αρχική επικοινωνία αλλά το ζητάμε στην συνέχεια από όσους συμμετέχουν. Καλόπιστα θεωρούμε πως είναι τα πραγματικά ονοματεπώνυμα. Ταυτότητες δεν ζητάμε επειδή δεν το θέλουν οι περισσότεροι συμμετέχοντες.

Μερικά singles party γίνονται σε σπίτια. Είναι χώροι που ευνοούν να αναπτυχθεί μεγαλύτερη οικειότητα. Τα ποτά είναι στις τιμές των supermarket, ίσα - ίσα για να καλύπτεται το κόστος και να μην επιβαρύνονται οι διοργανωτές ή οι οικοδεσπότες για τα ποτά που θα πιουν οι καλεσμένοι. Αυτό ρίχνει το μέσο όρο της τιμής των ποτών αρκετά. Στην σημερινή εποχή, για κάποιους αυτό είναι σημαντικό.

Οι καλεσμένοι συνοδεύονται από ελεύθερο άτομο του άλλου φύλλου. Μπορεί να έχετε κάνει την γνωριμία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Τα πάρτι ελεύθερων μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά με τις διαδικτυακές πλατφόρμες και δεν είναι αμοιβαία αποκλειόμενα. Αντί να πάτε κάπου αλλού για ραντεβού, μπορείτε να έρθετε στα sinlges party, όπου είναι λιγότερο άβολα και υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Επιπλέον για τις γυναίκες κυρίως, μπορεί να ενέχει κάποιο κίνδυνο το τετ-α-τετ ραντεβού με έναν άγνωστο. Στα πάρτι ελεύθερων υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Ας πούμε πως είναι κάποιος ή κάποια που σας ενδιαφέρει ερωτικά αλλά δεν τολμάτε να ζητείστε να βγείτε ραντεβού. Τα πάρτι ελεύθερων, είναι ένας πλάγιος «ακίνδυνος» τρόπος να καλέσετε αυτόν ή αυτήν που σας ενδιαφέρει ερωτικά σε ραντεβού, χωρίς να «εκτεθείτε». Μπορούν να το κάνουν άνετα και οι γυναίκες. Αποτελεί προϋπόθεση να είναι όλοι οι συμμετέχοντες ελεύθεροι αλλά δεν απαγορεύεται το ερωτικό ενδιαφέρον για τον ή την συνοδό. Αν δεν σας βγει με τον ή την συνοδό σας, έχετε πολλές άλλες επιλογές. Δεν χάνετε τον καιρό σας και δεν απογοητεύεστε.

Σκοπός singles party

Οι γνωριμίες με σκοπό τις ερωτικές σχέσεις δεν είναι ο μόνος λόγος που διοργανώνονται τα singles parties. Μπορεί να προκύψουν φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Όπως και σε κάθε είδους πάρτι, θέλουμε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε. Επίσης κάποιοι singles αισθάνονται μοναξιά και τους βοηθάει ψυχολογικά να βρεθούν μαζί με άλλους singles. Κατηγορείται το Διαδίκτυο πως έχει περιορίσει την προσωπική επαφή μεταξύ των ανθρώπων και είναι εν μέρει σωστό. Το κάθε τι εξαρτάται από το πως το χρησιμοποιούμε. Δεν φταίει το Διαδίκτυο αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε. Εδώ εμείς χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο για να αυξήσουμε και να βελτιώσουμε την προσωπική επαφή μεταξύ ανθρώπων.

Χώροι διεξαγωγής των πάρτι ελεύθερων

Οι χώροι διεξαγωγής είναι τριών ειδών: α) Bar, Club, Cafe β) σπίτια γ) χώροι εκδηλώσεων. Προς το παρόν, βρίσκονται στην Αττική, κυρίως στην μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. Μπορούν όμως να συμμετέχουν στα singles party, άντρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Όταν το πάρτι διεξάγεται σε Bar - Club - Cafe, κλείνουμε όλο το μαγαζί μόνο αν είναι μικρό, αλλιώς ένα τμήμα του. Η τρίτη εναλλακτική δηλαδή singles party σε χώρους εκδηλώσεων δεν συμβαίνει συχνά.

Οι περισσότεροι συμμετέχοντες προτιμούν τα σπίτια αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν όπως Bar - Club - Cafe. Αν βέβαια κάποιος ή κάποια δεν θέλει, απλά δεν έρχεται στα πάρτι ελεύθερων σε σπίτια. Μπορεί να συμμετέχει μόνο σε όσα γίνονται σε Bar - Club - Cafe. Όταν γίνεται πάρτι ελεύθερων σε σπίτι, έχουν προτεραιότητα οι πιο «συχνοί» στα singles party δηλαδή προηγούνται όσοι έχουν έρθει σε  Bar - Club - Cafe.

Να το πούμε αλλιώς για να γίνει κατανοητό. Δεν καλούμε αγνώστους σε πάρτι ελεύθερων που γίνονται σε σπίτια. Πρέπει να τους έχουμε δει πρώτα μια - δυο ή τρεις φορές κάπου έξω. Δηλαδή σε Bar - Club - Cafe γίνεται η πρώτη φάση της γνωριμίας και σε σπίτια ακολουθεί η δεύτερη. Η τρίτη φάση της γνωριμίας είναι τα ζευγάρια μόνα τους, όπου επιλέξουν να συναντηθούν. 

Δωρεάν συμμετοχή στα singles party

Δεν υπάρχει επί του παρόντος κάποιο οικονομικό πρόσοδο για εμάς από αυτή την δραστηριότητα αλλά μελλοντικά ίσως αλλάξει. Επομένως εκμεταλλευτείτε την περίοδο της δωρεάν συμμετοχής γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Οι συμμετέχοντες πληρώνουν μόνο τα ποτά που θα πάρουν στις τιμές του Bar - Club - Cafe που διεξάγεται το πάρτι ελεύθερων. Ενδέχεται να καταφέρουμε κάποια μικρή έκπτωση αλλά δεν συμβαίνει πάντα. Αλλιώς κανονίζουμε κάποιο κέρασμα από το μαγαζί.

Αν είναι σε σπίτι, τότε τα ποτά είναι στις τιμές των supermarket ή εναλλακτικά οι καλεσμένοι φέρνουν τα ποτά τους. Σαφέστατα υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμών στις δύο περιπτώσεις και είναι ένας από τους λόγους που προτιμούμε τα σπίτια. Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, στα singles party που γίνονται σε σπίτια, έχουν προτεραιότητα οι πιο «συχνοί» δηλαδή όσοι έχουν έρθει και σε Bar - Club - Cafe. 

Τα σπίτια παραχωρούνται από τους ιδιοκτήτες - ενοικιαστές τους ή ενοικιάζονται για αυτό το σκοπό δηλαδή την διοργάνωση πάρτι ελεύθερων. Η δεύτερη περίπτωση δεν συμβαίνει προς το παρόν γιατί δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες να επιβαρυνθούν το κόστος ενοικίασης. Αναφέρεται πάραυτα γιατί μπορεί μελλοντικά να πραγματοποιηθεί η ενοικίαση κάποιων σπιτιών με σκοπό την διοργάνωση singles party με μεγάλο αριθμό καλεσμένων.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για singles party

 όροι συμμετοχής     χωρίς συνοδό     αριθμός ατόμων     ηλικιακά γκρουπ     αλλαγές     ευθύνες

Scroll to Top