Σχετικά


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Δομή - Λειτουργία

Έχουμε πρωτοποριακή δομή και πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας. Χρησιμοποιούμε αρκετά την τεχνολογία, το Διαδίκτυο και την από απόσταση συνεργασία. Η  δομή και ο τρόπος λειτουργίας εξασφαλίζουν : α) χαμηλό κόστος λειτουργίας που μεταφέρεται στις τιμές  β) εύρος και βάθος δραστηριοτήτων  γ) μεγάλη ευελιξία δ) ευκολία για τους πελάτες και τους συνεργαζόμενους.

Τιμές

Η μείωση του κόστους μεταφέρεται στις τιμές, όταν υπάρχει χρέωση. Πολλές υπηρεσίες είναι δωρεάν. Προσφέρουμε μεγάλο εύρος επιπέδων αποτελέσματος και αντίστοιχων τιμών. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο που επιθυμούν. Η σχέση τιμής – αποτελέσματος είναι πάντοτε  η καλύτερη της αγοράς.

GReBIZ - GReCOM

GReBIZ - GReCOM είναι το κεντρικό σημείο της GReACTIV. Πίσω από GReBIZ - GReCOM βρίσκονται άνθρωποι. Eντάσσονται στις δραστηριότητες που παρουσιάζονται στην πρώτη σελίδα και εξηγούνται αναλυτικά στις διάφορες σελίδες. Για λόγους ευκολίας έχουμε δώσει ονομασίες στις διάφορες δραστηριότητες που όμως δεν αποτελούν ξεχωριστά τμήματα.

Ιστορικό

Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε περίπου το 2010 με συμβουλευτική επιχειρήσεων και επενδύσεων δηλαδή αυτό που πλέον ονομάζουμε BizInv. Εξαρχής χρησιμοποιήθηκε η ονομασία GReACTIV, μόνο που τότε η GReACTIV ήταν μόνο BizInv. Σταδιακά προστέθηκαν και άλλες δύο δραστηριότητες για την GReACTIV δηλαδή ProjEnt και ChaiNet. Mετά έγινε η GReCOM με τις τρεις δραστηριότητες PrAdCom, WebMark, MedRev. Η σειρά των δραστηριοτήτων είναι χρονολογική. Πιθανώς στο μέλλον να προστεθούν και άλλες δραστηριότητες ή spin - offs.

Περισσότερα

Καθώς η δομή και ο τρόπος λειτουργίας είναι πρωτοποριακά, περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες δημόσια στο ευρύ κοινό, για ευνόητους λόγους. Είναι όμως διαθέσιμες για τους συνεργάτες και για ενδιαφερόμενους για συνεργασία.


GReACTIV

Η GReACTIV είναι μια πολιτικά ουδέτερη και ανεξάρτητη ομάδα συνεργατών που οι δραστηριότητες της βρίσκονται στους χώρους α) πληροφόρησης & ψυχαγωγίας β) παροχής υπηρεσιών γ) πολιτικής εγχώριας & διεθνούς. 

Ιστότοποι GReACTIV

Άλλοι ιστότοποι της GReACTIV εκτός από τις Υπηρεσίες είναι:

Πραγματικά που είναι αφιερωμένο στην πληροφόρηση και ψυχαγωγία και παρουσιάζονται άρθρα, video/audio, φωτογραφίες, βιβλία.

Πολιτικά όπου παρουσιάζονται τρία πολιτικά Δίκτυα της αριστεράς - κεντροαριστεράς, κέντρου, κεντροδεξιάς - δεξιάς

Globalization (στα Αγγλικά) ασχολείται με θέματα παγκοσμιοποίησης και υποστηρίζει μια ήπια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Επικοινωνία

info@greactiv.eu     (30) 211 4055 692     Μεγίστης 30 176 73

Παραπάνω είναι οι τρόποι αρχικής επικοινωνίας. Επικοινωνήστε αρχικά μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου, ταχυδρομείου  και συνεχίζουμε την επικοινωνία με όποιο άλλο τρόπο θέλετε. Αν το επιθυμείτε, μπορούμε να σας καλέσουμε εμείς στο κινητό σας για όσο χρόνο χρειαστεί. Επίσης γίνεται να επικοινωνήσουμε σε FB messenger, skype, Twitter, Instagram, Linkedin, MeWe, Gab, Parler, Gettr, CloutHub, Pinterest, Flickr ή οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων.

Scroll to Top